Uld på fødderne

Lammeskind og uld til hjemmesko

Der er gode grunde til at købe hjemmesko. Ikke kun til dine børn. Også til dig selv. Du kender jo godt den der irritation, du får, når børnene slæber mudder med ind i huset, fordi de glemmer at skifte sko, inden de render ind på værelset. Og nej, der er ikke nogen undskyldning for, at børnene ikke kan skifte sko, når de træder ind efter at have været i skole. De siger måske, at der er koldt på gulvet ude i badeværelset. Og det er muligvis også sandt. Måske har I ikke gulvvarme derude. Men der findes altså hjemmesko til kvinder og børn (og mænd), som kan holde fødderne varme.

Ingen undskyldning

Faktisk så har du heller ikke en undskyldning for ikke at skifte sko. Ok, du har lært at tørre fødderne af på dørmåtten, inden du træder ind i huset. Dine sko er derfor ikke beskidte. Du har måske også nogle pligter som chauffør for børnene, som skal til fritidsaktiviteter, og derfor så skifter du ikke skoene?

Men bare få minutter i et par dejligt lune hjemmesko kan gøre underværker for dit velbefindende. Det tager ikke mange minutter for dine fødder at finde din naturlige måde at gå på, når du har hjemmesko på. Og det tager da heller ikke så lang tid lige at lyne støvlerne op, når du skal afsted igen. Så gør noget godt for dig selv. Tag hjemmesko på. Så ofte som muligt.

Forkæl dine fødder

Giv dine fødder og ben en chance for at slappe af. Uden hæl. Uden stramme flader på fodens sider eller vristen. Du vil blive glad for dig selv, når du er kommet ind i vanen med at bruge hjemmesko. Du vil også opleve, at dine fødder bedre kan klare en arbejdsdag, hvor du måske er nødt til at have stramme sko eller støvler på. Et godt sted at shoppe er Wool by Nature – der kan man få de kendte Shepherd produkter.

Uld på fødderne
Rul til toppen