Min uddannelse

Jeg bliver uddannet stresscoach snart

Jeg har altid været nysgerrig, og derfor har jeg lært mange ting. Jeg har en stor stak beviser for at have afsluttet forskellige kurser, som jeg har deltaget i. Nogle af dem er faktisk kompetencegivende. Andre har bare været kurser, jeg har fulgt for sjov. Man kan næsten godt sige, at jeg er sådan en person, der samler på papirer og beviser for færdigheder, som jeg har tilegnet mig igennem tiden. Om det er spejdernes duelighedstegn, eller et bevis for, at jeg har engelskkundskaber på højt niveau. Bare spørg efter et bevis eller et certifikat, og jeg vil vise dig det.

Certificeret coach

Her for nylig har jeg lige fået bevis på, at jeg har afsluttet modul 4 i en stresscoach uddannelse, som jeg er ved at tage. Jeg vil nemlig gerne være stresscoach. Grunden til det er, at jeg godt kan lide at tale med mennesker, og at jeg har fundet ud af, at jeg er god til at lytte. Jeg forstår umiddelbart mange usagte ting. Og kan få folk til at formulere dem. Frivilligt.

Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel. Og der er brug for kvalificerede mennesker, der kan gøre en forskel for andre mennesker. Fx dem, der rammes af stress eller af mentale sygdomme.

Stressbehandling halter ofte

Så sent som i sidste uge hørte jeg, da også i nyhederne, at der er mange mennesker, der ikke får den behandling, som de ønsker. Der er nemlig ikke tilstrækkeligt med psykologer i det danske sundhedssystem. Mange mennesker ringer op til nogle af de der hot-lines, der findes, men kommer aldrig igennem til et menneske, de kan tale med. Så opgiver de. Og det kan få katastrofale følger. Derfor har jeg et ønske om at bidrage i mit lille hjørne af det store univers, som man kan kalde selvværd og psykisk balance. Og stressbehandling er bestemt et lille felt i den verden.

Min uddannelse
Rul til toppen