Hvem har god massage?

Bedste massage i København

Her på grænsen til at vinteren kommer, har jeg besluttet, at jeg skal passe ekstra godt på mig selv. Jeg havde det meget svært sidste vinter. For meget arbejde, og for lidt tid til mig selv, bevirkede, at jeg ligesom glemte at være menneske. Det har jeg lovet mig selv ikke at udsætte mig selv for igen. Det er en forfærdelig følelse at være superkold overfor alt, hvad der sker omkring én. Det er måske ligesom om, at man dør en lille smule hver dag, når man har det på den måde. Måske ikke helt. Men i hvert fald, så efterlader det en følelse af kulde og ligegyldighed. Og det er ikke følelser, man kan leve med ret lang tid.

Selvforkælelse i år

Så i år har jeg besluttet, at jeg skal gøre meget for mig selv for ikke at ryge ned i det sorte hul igen. Og en af de ting, som jeg gerne vil gøre for mig selv, er at sørge for, at jeg er velplejet. Jeg har altid gjort meget ud af mit udseende. Men det er ikke det samme som at være velplejet. Ikke altid, i det mindste. Det kan godt være det samme. Men min erfaring er, at man kan godt gøre meget ud af at se godt ud uden at være velplejet. Det er en forkert tilgang. Og hvorfor det? Jo, fordi du kommer til at vægte udseendet i stedet for velværet. Og er velværet ikke til stede, så kan udseendet ikke blive ved med at være godt. Sådan er det bare.

Og jeg har da lært, at velvære også betyder et bedre helbred. Ja, tro mig. Det er sandt. Har man det godt med sig selv sådan mentalt, så har man altså mange flere kræfter til også at have et godt fysisk helbred. Jeg siger ikke, at det ene kommer før det andet. Har du et godt fysisk helbred, så er du sikkert også i psykisk balance med dig selv.

Overvejer en god massage

Så i år, har jeg altså besluttet, at jeg skal gøre mere for mig selv end jeg normalt ville gøre. Det skyldes, at der har været nogle begivenheder i mit liv, som har påvirket mig meget. Både mentalt og fysisk. Jeg har ikke lyst til at tale mere om det. Men jeg vil bare fortælle dig, at jeg skal til at finde et sted, der tilbyder massage i Valby eller København – overvejer dem her: https://copenhagenphysio.dk/massage-valby/. Fordi massage er, hvad min krop trænger til. Det er, hvad jeg trænger til – mentalt. Bare at kunne få lov at ligge der på bænken og mærke, at min krop begynder at slappe af. Musklerne begynder at blive, som blødt smør og jeg begynder derefter at slappe af mentalt.

Det er en fed følelse. Og jeg skal absolut huske, at det er sundt. Det er ikke kun forkælelse. Det er mental hygiejne. Ligesom det også er mentalhygiejne at gå en tur langs stranden og bare lade hjernen blive iltet godt igennem. Sådan bare helt at give slip og lade pligter og dårlig samvittighed vente på, at man er klar at rette op eller gøre noget ved det.

Hvem har god massage?
Rul til toppen