Udbringning af blomster

Nu er vi allerede godt inde i januar, og jeg går stadigvæk rundt og tænker på, at jeg har begået en stor fejl, ved at aftale med min familie, at vi ikke skulle give hinanden julegaver i år. Selvom vi ikke kunne være sammen, så ville det nu have været rart at kunne hente julegaver nede i pakkeshoppen. Men vi aftalte jo, at det skulle vi så ikke.

Amager Blomster

At jeg så i sidste øjeblik alligevel, fandt en forretning med blomsterudbringning i København og bad dem om at sende en buket blomster til min bror og gamle mor, som begge bor inde på Nørrebro er en anden sag. Jeg syntes bare, ligesom at det ville blive lidt trist for dem. De bor hver især alene.

Selv har jeg jo min familie. Og min mand var da så betænksom, at han faktisk fandt på noget lignende. Han tog ned til den lokale blomsterhandler, der kun har blomsterudbringning på Amager, og bad dem om at sende mig en stor buket røde roser. Var det ikke sødt af ham? Jeg blev i hvert fald rørt til tårer af glæde.

Fin kærlighedserklæring

Jeg har også fortalt ham, hvor meget det har betydet for mig at få sådan en fin kærlighedserklæring. Helt uventet. Uden at blive bedt om at ’betale tilbage’. Det er virkeligt dejligt. Måske skulle jeg gøre noget lignende overfor ham: Sende ham et kærlighedsbrev. Du ved, sådan et der råber: ”Jeg elsker dig” med hjerter tegnet på, læbestiftskys og alt sådan noget. Rigtige mænd giver blomster 🙂

Jeg håber lidt, at både min bror og mor forstår, at når jeg sendte dem blomster, så er det, fordi jeg holder af dem. De har sagt, at de blev glade for de flotte buketter, jeg sendte. Jeg håber virkeligt også, at de forstår, at de ikke behøver at sende blomster til mig. Vi aftalte jo ikke at bruge penge på gaver i år.

Udbringning af blomster
Rul til toppen