Få mest muligt ud af din tørshampoo

Lad os være helt ærlige: Tørshampoo er et vidundermiddel, som vi ikke kunne klare os foruden. Den har reddet os fra talrige dage mellem hårvaskene, hvor vores hår ellers klasker sammen og ser fedtet ud. Men tørshampoo er langt mere end shampoo i tør form. Det er nemlig et ekstremt multifunktionelt funktionelt produkt, som du kan drage stor nytte af, hvis du bruger det rigtigt. Her får du vores tips til hvordan du får det maksimale udbytte af din tørshampoo.

Brug tørshampooen til at give håret volumen

Tørshampoo er ekstremt effektivt til at pumpe volumen ind i håret. Særligt det fine skandinaviske hår kan have glæde af at anvende tørshampoo til at give håret fylde. Hvis du har fint hår har du nok prøvet dig frem med fx skum og oplevet at produktet ofte ender med at tynge håret mere end det løfter det. Men denne evne har tørshampoo. Du skal blot løfte og i dine lokker, spraye tørshampooen ind ved rødderne mellem lagene og kramme produktet godt ind – så er du garanteret smuk volumen i dit ellers tynde hår. Og der er ingen undskyldning for ikke at prøve det på eget hår. Hos Luxplus kan du bl.a. shoppe tørshampoo til virkelig attraktive priser.

Vælg den rette tørshampoo

Ligesom almindelige shampooer, så kommer tørshampooer i et væld af afskygninger og til mange forskellige formål. Ergo er der ingen undskyldning for ikke at vælge en tørshampoo, som møder netop dine behov. Har du mørkt hår, så gå efter en tørshampoo, som er målrettet dette. Almindelig tørshampooer har det nemlig med at efterlade fint hvidt støv i dit ellers smukke, mørke hår. Tørshampoo til mørkt hår er derimod beriget med mørke farvepigmenter, der sikrer, at shampooen ligger diskret i dit hår. Hos Luxplus finder du et stort udvalg af tørshampoo, som er skræddersyet til mørkt hår.

Det kan også være at du kæmper med statisk hår. Det er der også tørshampooer, som kan hjælpe dig med, nemlig varianter med antistatiske egenskaber. Og har du sensitiv hud og hovedbund, så bør du vælge en tørshampoo med milde ingredienser og uden parfume. Mulighederne er mange, så det er bare med at anskaffe sig det helt rigtige produkt til lige præcis dit hår.

Giv håret en frisk duft

Ligesom vi giver os selv et sprøjt parfume, når vi trænger til lidt ekstra velduft, så kan du også tilføre dit hår et friskt pust ved hjælp af en tørshampoo. Der findes nemlig mange tørshampooer, som er beriget med helt vidunderlige friske dufte, som får dit hår til både at fremstå og lugte helt nyvasket. Og vi lyver ikke når vi siger at der findes noget for enhver smag. Om du er til det søde, tropiske, naturlige eller aromatiske kan du med garanti finde en tørshampoo, hvis duftnoter falder i din smag.

Skab et lækker beachlook

Som tidligere nævnt kan tørshampoo bruges til at give håret volumen. Men tørshampoo kan også bruges mere specifikt til at skabe et vaskeægte naturligt beach look. På mange måder minder tørshampooen faktisk lidt om saltvandssprayen, men den tyngder bare ikke håret det mindste. Tørshampooen giver dit hår et lækker, sensuelt mat finish, som havde du tilbragt hele dagen ved havet. Herudover kan tørshampooen også give dit hår en lækker, rodet og tilfældig tekstur, som er enhver surfer værdig.

Få mest muligt ud af din tørshampoo
Rul til toppen