Stress i IT verdenen

Vi bruger ordet ”stress” meget forskelligt. Det kan have noget at gøre med, at vi føler os pressede i dagligdagen. Men fordi vi er mennesker, oplever vi presset på forskellig vis. Nogle er stressede, andre er nervøse, andre igen synes bare, at de ikke har tid nok.

Men hvad er stress så? Og hvornår skal vi søge hjælp?

Er det nu stress?

Mange mennesker siger, at de er stressede, men de gør ikke noget ved det før end det er for sent. Stress kan nemlig lede til alvorlige sygdomme. Fx depression eller karsygdomme. Flere og flere mennesker føler sig stressede, men får aldrig rigtig bugt med den tilstand. Det kan være, at de får en samtale med en læge om, at de skal tage den med ro. Men hvis det nu ikke er nok? Det er det nemlig ikke altid. Hvad gør man så?

Coaching for stress

Det er muligt at få stresscoaching i dag. Det behøver ikke at koste alt for mange penge, og det kan være en vej til at få en meget bedre livskvalitet. Et stresset menneske påvirker sine omgivelser (læs familie), og det kan få en svær hverdag til at blive endnu mere svær. Her kan du læse meget mere om stresscoaching: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Et forløb i stresscoaching handler kort sagt om, hvordan du lærer dig selv at håndtere det, som stresser dig, så du kan tage aktion på det. Du lærer med andre ord at genkende det, som gør dig stresset, så du på forhånd ved, hvad du skal gøre, inden du får det rigtigt dårligt.

Der findes mange stresscoaches. Og det er der gode grunde til. Flere og flere danskere bliver sygemeldt pga. stress. De har brug for behandling. Det er ikke altid nok med bare at ’tage den med ro i noget tid’. Det kan faktisk føre til, at tilstanden bliver værre.

Så hvis du går og føler dig stresset, så vil jeg anbefale, at du finder en certificeret stresscoach, som kan hjælpe dig. Du vil få det bedre med dig selv og dine omgivelser.

Stress i IT verdenen
Rul til toppen