Toner og blæk

Når jeg endelig husker, at jeg skal have købt toner til min printer, kommer jeg altid i tvivl om, hvilken type printerpatron jeg skal købe. Der er nemlig forskel på, om det skal være en printerpatron til en blækprinter eller til en laserprinter. Jeg kigger mest på prisen, fordi jeg helst vil købe dem billigst muligt.

Blækpatroner

Nu har jeg så stået i den situation flere gange, at jeg har måttet tilbage til forretningen for at bytte printerpatronerne, jeg købte fra at være laser til blækpatroner. Det har betydet, at jeg nu endelig har lært, at når jeg skal have nye printerpatroner, så skal det altså være blækpatroner.

Hertil så langt, så godt! Men jeg har endnu ikke at købe de rigtige blækpatroner, fordi jeg kan aldrig huske navnet på min printer. Jeg kender mærket – men den konkrete models nummer kan jeg simpelthen ikke huske. Det minder jo et password til en eller anden elektronisk konto. Massevis af tal og bogstaver, store og små, med bindestreger. Ja, du ved, hvad jeg mener. Hvorfor kan de der firmaer ikke bare give deres modeller et almindeligt navn? Min model hedder Niels. Det er da noget nemmere at huske.

Nå, men når jeg så alligevel kommer hjem med printerpatronerne og finder ud af, at de ikke passer til printeren, så skriver jeg printermodellens ’navn’ ned, går derefter tilbage for at bytte patronerne og håber, at forretningen har printerpatroner, som passer til min printer.

En god kontorforsyning

Desværre sker det ofte, at forretningen ikke har den slags patroner. Jeg har fået at vide, at det er, fordi min printer er en meget populær model, så de bliver udsolgt på ganske få dage. Og forretningen får kun en ny leverance én gang om måneden.

Så må jeg gå endnu længere for at komme hen til den store kontorforsyning i håbet om, at de har de rigtige printerpatroner.

Toner og blæk
Rul til toppen