På ski i Sverige

Skisportssted i Sverige

Nu er det jo meget fristende at fare ud på vinterferie. Danmark har åbnet. Sverige og Norge har åbnet. Det er blevet nemmere at rejse ud til udlandet. Det er blevet nemmere for alle at bevæge sig frit. Der var måske også nogle, der overvejede at tage på vinterferie. Nogle har nået at booke en hytte på et lækkert skisportssted. De er måske allerede taget afsted. Hvem ved det? Andre har tøvet med at booke deres vinterferie – også selvom de meget gerne ville på skiferie – bare i nogle få dage. Nogle af dem har ledt med lys og lygte og var måske så heldige, at de kunne købe en afbudsrejse. Andre igen har besluttet at udsætte udfoldelserne på pisterne lidt endnu. De vil lige se tiden an.

Weekendture er mulige

Det betyder dog ikke, at de ikke er parate til bare at tage på en lang weekend, som de vil bruge med at stå på ski. Er du en af dem, som drømte om nogle få dage på de norske pister, men som ikke fik booket i tide til dig og din familie, så vil jeg foreslå, at du gør noget andet: Planlæg en lang weekend sammen med familien på et rart og hyggeligt skisportssted i Sverige. En lille skiferie i Sverige med Dansk Bilferie kan altid give jer ny energi. Og ja, det kan godt være, at I må bede om, at børnene får fri fra skole i et par dage. Men de har jo ikke problemer med at følge med i timerne, så er det et problem? I kunne fx tage på skiferie i Åre i Sverige.

Der er godt i Åre!

Åre har alt, hvad hjertet kan begære, når man er skientusiast: Der er varierede muligheder for at stå på ski: Begyndere kan lære det fra bunden af. Børn kan få særlige oplevelser. Øvede skiløbere kan få adrenalinen op ved at afprøve nogle af pisterne, hvor der er hop. Det er noget, som kan få adrenalinen til suse. Et forslag kunne være, at I tager afsted torsdag, og kommer hjem søndag. På den måde mister børnene kun to dage i skolen. I vil være parate til at starte en ny uge med massevis af energi og gode oplevelser at fortælle om. Og ja, det bliver ganske sikkert ikke kun til historier om, hvordan børnene har leget godt og lært andre børn at kende. Det bliver helt sikkert også til historier om, hvor rar Åre by er, og hvor mange gode faciliteter den byder på.

Og ja, hvis nu det ikke var tilstrækkeligt med 4 dages ski-break, så er der jo altid muligheden for at booke en forlænget weekend igen. Selv kender jeg mange, som ikke vil tøve med at gøre det. Faktisk er der venner her i omgangskredsen, der har sat sig som mål at komme til Åre mindst tre gange løbet af denne vintersæson. Og vintersæsonen: Ja, det er faktisk muligt at komme til Åre indtil slutningen af april. Så måske er det der, at hele påskeferien skal tilbringes? Det skal I selv bestemme. Jeg anbefaler det bare.

På ski i Sverige
Rul til toppen