Spille gode odds på sport

Gad vide, om ikke ham Jacob Fuglsang kan gå hen og lave en overraskelse på etapen i dag, hørte jeg Edvard sige, da nogle stykket af mine kolleger i frokostpausen var kommet til at snakke om det igangværende Giro d’Italia. Jeg valgte at blande mig udenom samtalen, for jeg har ikke den store forstand på cykelløb, selv om jeg da vil indrømme, at jeg selvfølgelig godt ved, at en af de bedste danske cykelryttere er Jacob Fuglsang.

Men det hele handlede vist ikke så meget om fromme ønsker om, at en dansk cykelrytter kunne vinde etapen, for det viste sig, at mine kolleger sad og tale om at spille på forskellige cykelryttere i løbet. Edvard nævnte nemlig, at han havde fundet nogle meget spændende odds på netop Jacob Fuglsang. Han vil give pengene 151 gange igen, hvis han vinder etapen, fortalte Edvard de øvrige.

Jamen, det vil da også være en overraskelse af de temmelig store, hvis han tager den etape, så de odds kan jeg da godt forstå, mente en anden, som i øvrigt gerne ville vide, hvilken bookmaker der ville give pengene så mange gang igen. Edvard fortalte, at han havde fundet de odds hos Bet365, som han oftest spiller hos. Han går online til Bet365 her: http://www.odds.dk/bet365/

Det fik mine tre kolleger til at diskutere, hvilket bookmakerfirma de hver især foretrækker, og Edvard holdt fast på sit foretrukne firma, som i mange tilfælde har nogle særdeles spændende odds at byde på, og hvis man er ny kunde hos dem, får man også en klækkelig odds bonus, som man han bruge til at spille for.

For mit eget vedkommende er det faktisk ikke så tit, at jeg bruger penge på spil, men det hænder da en gang imellem, at jeg føler mig fristet til at satse et beskedent beløb på en eller anden sportsbegivenhed, som jeg er interesseret i.

Men hidtil har det altid været fodbold, jeg har spillet på, for det er alt andet lige den sportsgren, jeg går mest op i, så det er helt sikkert fodbold odds, jeg har de bedste forudsætninger for at bedømme i kraft af, at jeg følger ganske godt med i de forskellige fodboldturneringer – især de danske og den engelske Premier League.

Nogen spillefugl er jeg bestemt ikke, så det er langt fra hver uge, at jeg kaster mig ud i et eller andet spil, og jeg bruger aldrig mere end nogle få hundrede kroner i løbet af en måned på den fornøjelse.

I de fleste tilfælde vælger jeg bare at spille Oddset hos Danske Spil, og det er stort set altid danske kampe fra Superligaen, jeg vælger at beskæftige mig med, for det er også de kampe, jeg rent sportsligt interesserer mig mest for.

Men her i eftermiddag, når jeg er kommet hjem fra arbejde, vil jeg nu nok alligevel tænde for fjernsynet og følge afslutningen på dagens etape i Giro d’Italia, for jeg er da selvfølgelig nysgerrig efter, om det måske lykkes danske Jacob Fuglsang at snyde favoritterne og tage etapesejren. Men det er nok ikke så sandsynligt.

Spille gode odds på sport
Rul til toppen