Nye låse

Låsesmed på Frederiksberg

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange låse der findes i København? Altså dørlåse – og den slags. Det er mange! Jeg kender ikke det helt nøjagtige tal, men det kan med sikkerhed tælles i millioner. Mange har jo indtil 4-5 låse i en lejlighed, ikke? Og hvor der er låse, er der noget at beskytte – og hvor der er noget at beskytte er der tyveknægte! Sådan er det, og derfor sørger forstandige københavnere for at sikre sig, at deres hjem og andre rum er tyverisikrede med gode og moderne låse. Den bedste til at sikre det er selvfølgelig en fagmand:

Låsesmed i København

København har faktisk mange låsesmede, men der er én, der i særlig grad skiller sig ud fra mængden. Det gør han på i hvert fald to forskellige måder, som jeg vil udrede en smule her:

  1. Han benytter moderne teknik (SMS/MMS) til at give priser på forhånd
  2. Han er ekstremt miljøvenlig, da han cykler ud på samtlige opgaver

Det er firmaet Den Cyklende Låsesmed – https://www.dencyklendelaasesmed.dk/ – der er tale om.

1: Moderne teknik – på cykel

Den cyklende låsesmed har en service, hvor man ganske enkelt tager billeder af den eller de låse, man gerne vil have fikset, sender billederne til ham med en SMS (MMS) og vupti: Man får en fast pris retur! Nu kører Den Cyklende Låsesmed af ret indlysende årsager jun i København, men hvis du har brug for en ny lås i København – tjek dem ud!

2: På cykel i hele Hovedstaden

Det helt unikke er, at alle serviceture køres på en specialbygget cykel, der tager den faguddannede låsesmed rundt i hele København meget hurtigere, billigere og mere miljøvenligt end i nogen bil! Selv i den værste myldretid kan han komme frem, undgå at holde i køer og undgå at skulle bruge lang tid på at parkere. Det gør, at låsesmeden når hurtigt frem, og det er faktisk en rar ting, hvis man står og er låst ude!

Låsesmed på Frederiksberg

Det er jo helt eminent godt tænkt! Dels bidrager denne måde at drive firma på til et mere bæredygtigt København, og dels giver det hurtigere service og lavere priser for slutkunderne – der skal jo ikke tages højde for hverkende de absurde bilafgifter, benzin/diesel eller parkeringsafgifter. Og som en ekstra sidegevinst for låsesmeden: Det er jo i den grad sundt for ham!

For eksempel er han en hyppig gæst ude på Frederiksberg, hvor han nærmest betragtes som den lokale låsesmed for Frederiksberg – læs om det her.

Amager er også med

Amager er nok den del af Hovedstaden, der vokser mest eksplosivt, og flere mennesker = større behov for sikre låse og oplukninger med mere. Derfor har Den Cyklende Låsesmed udvidet operationsområdet til også at omfatte Amager!

 

Nye låse
Rul til toppen