Fantastiske online verden

Efter at min mand og jeg er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 14 år i USA, er det langt om længe lykkedes mig at finde et nyt job. Jeg er uddannet som sygeplejerske her i Danmark, og da vi boede i USA arbejdede jeg på en ret stor lægeklinik, hvor jeg dels fungerede som sygeplejerske, dels som laborant, idet jeg hurtigt lærte mig at analysere de mange forskellige blodprøver og celleprøver, som lægerne tog fra patienterne.

Den lægeklinik, jeg arbejdede på, var så tilpas stor, at lægerne havde valgt selv at investere i det nødvendige måleapparatur til at analysere de forskellige prøver i stedet for at skulle sende dem til et laboratorium og betale i dyre domme for at få foretaget analyserne der.

Så det var en del af mit arbejde at foretage disse analyser. Det var egentlig ikke særligt kompliceret, for lægeklinikken havde investeret i meget automatiserede apparater, så det for mig i rollen som laborant kun handlede om at være meget præcis og meget omhyggelig. Og den omhyggelighed er jo altså afgørende for den slags arbejde!

Min mand er tekniker

Han er jo tekniker og specialiseret i diverse finmekanik. Jeg er ikke 100% skarp på, hvad det er, men han reparerer og vedligeholder blandt andet meget avancerede ventilationssystemer i store IT firmaer og webhoteller, hvor de har enorme mængder af servere. Og her har vi opdaget en ting, hvor Danmark er ekstremt meget foran USA – nemlig den logistik, der ligger bag mange ting.

Det er klart, at John (min mand) bruger en masse reservedele og en masse værktøj i sit job. Men også alt muligt arbejdstøj, beskyttelse og hvad ved jeg. Det er helt utroligt, hvad der pakket ind i den servicevogn! Om det så er afspærringsbånd, har han det med. Og en større forsyning af alt muligt inden for loddeværktøj for eksempel.

Smart logistik

Firmaet, han arbejder for, ligger i Esbjerg, og vi bor jo her på Sjælland. Derfor har de et setup, hvor John bare sender en mail med det, han mangler i bilen, og så køber de det i firmaet, hvorefter det bliver leveret hjemme i vores indkørsel en dag eller to senere. Det betyder, at John ikke skal ligge og rakke til Esbjerg eller købe ind efter arbejdstid hos en grossist.

Det er helt vildt, hvad han sparer af tid der, og jeg tænker da nok, at firmaet også har en gevinst ud af det system.

Det er dette firma, der leverer alt til John: https://www.dorchdanola.dk/

 

 

 

Fantastiske online verden
Rul til toppen