Backgammon er stadig populært

Backgammonspillet har været populært i henved 5000 år. Så gammelt er spillet nemlig. Og det er da immervæk en hel del. Som så mange andre gamle spil, har spillet udviklet sig en del gennem tiden. Men det ville selvfølgelig også undre en del, hvis der er var sket noget i løbet af en periode på flere tusind år.

Derfor er backgammon populært

En af grundene til, at backgammon har formået at holde sin popularitet, er uden tvivl nok det faktum, at spillet er forholdsvis simpelt og at det samtidig let kan laves i udgaver, som man kan tage med sig.

Det tager ikke særlig lang tid at lære backgammonreglerne og på den måde kan man hurtigt komme i gang med at spille, selv om der er uøvede spillere med ved bordet.

Dernæst egner backgammon sig fabelagtigt til at tage med på f.eks. ferie. Og det fås endda i specielle rejseudgaver, som fylder endnu mindre en de normale brætspil.

Kan spilles alle steder

Backgammon er et spil, som er let at spille næsten uanset hvor, man befinder sig. Det er særdeles velegnet til f.eks. at tage med på terrassen eller til stranden, når nu vejret er så godt som det er. Og har man en rejseudgave, kan det også sagtens spilles på bagsædet af en bil, når man er på tur.

Backgammon vedholder sin popularitet

Backgammon er typisk et af den slags spil, som vedbliver med at være populært. Det kan spilles af alle aldersgrupper uden de store forudgående kundskaber, det er forholdsvis let at gå til og så kan man spille det stort set alle steder. Det er nogle gode kriterier for et populært spil, og backgammon vil uden tvivl vedholde denne interesse fremover også.

Backgammon er stadig populært
Rul til toppen