London eller afbudsrejse?

I talte om det i går. Skal I finde et par flybilletter til London? Det er jo sørgeligt med deres dronning derovre. Men det vil sikkert være stemningsfyldt at opleve London lige nu. En anden atmosfære. Præget af landesorgen og de mange traditioner, som kendetegner de royale. Det vil være en unik oplevelse at besøge den by nu. I har da også set efter billige flybilletter dertil. Men: Alt er booket. I er ikke de eneste, der har fået den tanke, at et besøg i London vil være en anden oplevelse. I sætter jer derfor og leder efter andre rejser til London. Der findes jo pakkerejser – med all inklusive. Der er mange.

Billigere på afbud

I finder en rejse, som I egentlig godt kunne tænke jer at købe. Problemet er bare, at det ikke passer med datoerne for, hvornår I skal afsted og hvornår I kan få fri. Så den rejse må i lade gå. Desværre. Men du bliver lidt stædig. Der er så mange afbudsrejser med fly og hotel. Det må da kunne lade sig gøre at finde en til London, der både passer med datoerne og med jeres budget. Der er jo en grænse for, hvor meget I kan tillade jer at spendere på nogle få dages ophold i London. Du kigger da også efter almindelige charterrejser dertil. Du ved godt, at du er lidt sent ude, når det handler om at finde en charterrejse. Men hvem ved? Det kan være du er heldig.

Held i sprøjten

Din stædighed og vedholdenhed giver pote. Du kommer nemlig ved et tilfælde ind på et ganske lille rejsebureaus site, hvor de har mange rejser til London. Du kigger på den sektion, hvor de har ’rejser på tilbud’ og her finder du faktisk en afbudsrejse til London, der passer som hånd i handske til jer. De rigtige datoer – og til den rigtige pris.

London eller afbudsrejse?
Rul til toppen