IT hjalp med madplaner

Jeg har en god veninde, som er super til at lave madplaner til familien for en uge af gangen. Jeg har flere gange spurgt hende om det, men det er svært for os at komme i gang med det, for den ene dag tager bare den anden. Jeg er træt af, at vi tit får det samme uge efter uge, fordi jeg ikke har overskud til at finde ny inspiration.

Vi er en lille ny familie, og det tager meget tid. Vi har for et år siden fået vores første barn, og der er nok at se til. Udover at lave aftensmad har vi begge madkasser med på arbejde. Vi har disse her madkasser med flere rum, så vi kan have både mad, frugt og snacks. Og madkasserne bliver også tit det samme.

Hvordan gøres madkassen spændende?

Vi vil gerne have sunde madkasser, og det ville være rart med noget inspiration til, hvordan vi gøre både vores aftensmad og madkasser mere spændende.

Planlægning er den eneste løsning, siger min veninde, og det behøver ikke være så svært, bare man kan få sat det lidt i system. Hun foreslår, at vi sætter os sammen en fast dag om ugen – for eksempel torsdag aften og så lave en liste over de næste 7 dages aftensmad.

Lav ekstra, så der også er noget til overs til madpakker. Tjek, hvad der er i køleskabet og i fryseren, der skal bruges, og ind kooperer det i madplanerne. Hav kogebøger, madmagasiner og computer inden for rækkevidde, og find noget, der ser spændende ud, og som kan laves på relativt kort tid. Der er mange muligheder.

Min veninde foreslår at bruge Pinterest og for eksempel dele det ind i grøntsager. Så kan du altid finde en ret med for eksempel broccoli, hvis det nu er det, I har lyst til.

Men så var det, jeg opdagede Mambeno madplaner – og så var det jo løst. En gave til en travl familie!

IT hjalp med madplaner
Rul til toppen