Lad os nu bare være ærlige her, hvor det jo handler en hel del om IT og de mennesker, der arbejder med IT: Computerfolk hører generelt ikke til de sundeste i denne verden! Mange IT arbejdere er overvægtige, har en rædselsfuld kondition, ryger og drikker absurde mængder sodavand. Nå ja – måske er det lidt af en fordom, men hvis du tager et kig rundt i mange danske firmaers IT afdelinger, vil du se, at der er noget om snakken. De burde lære at cykle noget mere, men for mange er springet fra alt for mange timers stillesiddende arbejde til det at suse afsted på asfalten meget stort. Derfor er det genialt, at der nu er kommet en fantastisk mulighed for dem til at indlede en sundere livsstil:

Den moderne elcykel

Egentlig har der været elektriske cykler på markedet i mange år, men det er først de senere år, at de er blevet smarte, moderne og i øvrigt yderst effektive! Og tager du for eksempel en cykelforhandler som Dania Bikes, er meldingen da også, at salget af dem er stærkt stigende.

Det skyldes ikke mindst, at de er blevet markant mere effektive med bedre batterilevetid og et smartere design.

For de mennesker, der ikke er vant til at cykle og ikke orker at komme i gang med det, er en elcykel faktisk en fantastisk måde at få startet på! Det skyldes:

  • Komforten i at kunne få hjælp af elmotoren
  • Det psykiske i hybriden mellem rugbrødsmotor og elektrisk fremdrift

Sidstnævnte betyder faktisk mere, and man tror! For mange er det et så stort spring fra et inaktivt liv til at cykle, at de ikke får det taget med en almindelig cykel. Men med hybriden er det pludselig mere “spiseligt”. Nu kan elmotoren hjælpe til, og det får faktisk ganske mange i IT branchen til at falde for det smarte transportmiddel.

Kombineres med bilen

Mange af dem elsker at køre bil, og der er heldigvis mulighed for at få et stativ eller holder til bilen, så den fine nye elcykel kan transporteres med på weekend og så videre. Det er jo smart, og de bedste på markedet i dag er Atera cykelholdere – disse er meget solide og nemme at arbejde med.

Hvis du er en af dem, der egentlig gerne vil i gang med at cykle men ikke orker det, er en elektrisk cykel en genial mulighed, og det kan kun anbefales, at du får gjort noget ved det, inden du ender med at være så meget ude af form, at det er for sent.

Glem ikke sikkerheden! Uanset om det er en almindelig cykel eller en el-cykel, du befordrer dig med, skal du altså huske at benytte en cykelhjelm. Og glem nu bare det pjat med, at de ser dumme ud! De ser ikke dumme ud nu om dage, og de ser slet ikke nær så dumme ud, som du ville gøre med et revnet kranie!

Køb en i dag! Der er et fantastisk godt udvalg af cykelhjelme at vælge mellem.