Puslespil med Disney motiver er en hel verden for sig. Med alle de kendte figurer fra hele det fantastiske Disney univers af tegnefilm og tegneserier, er der stor genkendelse forbundet med alle de flotte puslespil.

Og ligesom børnene elsker Disney blade, bøger og film, lige så populære er puslespillene med Disney motiver. Og faktisk er det ikke kun hos børnene, at puslespillene er populære. Også voksne føler en helt særlig tilknytning til Disneys fantastiske univers.

At Disney puslespillene både er for børn og voksne afspejler sig også i det store udbud af puslespil med Disney motiver, som man kan finde på markedet. Der er nemlig alt fra de helt nemme med 2-4 brikker til de helt små børn og så ellers med stigende sværhedsgrad og antal brikker, indtil man til slut rammer ind i nogle af verdens største puslespil, som altså også er udstyret med Disney motiver.

Der er god grund til at lægge puslespil hele livet

Og der er god grund til at lægge puslespil for både børn og voksne. Først og fremmest er det at lægge puslespil med til at styrke finmotorikken. Og det er noget, som specielt de helt små børn og ældre mennesker har rigtig godt af. Derudover kan det være en meget beroligende beskæftigelse at lægge puslespil. Arbejdet med at lægge brikkerne kan give en indre ro, som mange mennesker kan nyde godt af i en ellers hektisk og til tider stresset hverdag. Dertil er det at lægge puslespil noget, som børn og voksne sagtens kan gøre sammen. Det er en god fælles beskæftigelse, som kan være med til at styrke og udvikle sammenholdet mellem børn og voksne. Der er med andre ord flere gode grunde til at lægge puslespil hele livet.

Puslespil fås naturligvis med et hav af forskellige motiver. Og det er selvfølgelig forskelligt hvilke motiver vi hver især har forkærlighed for. Men Disney motiverne er og bliver populære hos et bredt udsnit af befolkningen, noget vi nok alle har taget med os helt fra barndommens fascination af Disneys fortryllende univers.