Opmagasinering i Århus

Der er kommet noget nyt ind i mit liv: En hund og en mand. Det er min måde at sige, at jeg er forelsket. Og det er ikke ulykkelig kærlighed. I det mindste med manden. Med hunden er det lidt en anden historie. Men den er sød nok. Måske er den lidt jaloux, fordi jeg har overtaget dens yndlingsplads i hans sofa? Den har dog affundet sig med det, men jeg kan godt mærke, at den ikke føler sig helt tryg, når de er her hos mig.

Flytte sammen

Vi har talt om at flytte sammen. Og ja, jeg er parat. Det bliver dejligt. Det bliver også noget nemmere at være sammen. Det er jo sin sag at ligge og køre frem og tilbage mellem Aarhus og København hver weekend. Og vi vil bare være sammen. Hele tiden.
Nu har jeg så fundet et job i København. Jeg må indrømme, at jeg nok kommer til at savne Aarhus. Men det savn bliver opvejet, af at vi kan være sammen. Jeg tænker, at det bare er et spørgsmål om tid, førend jeg holder ligeså meget af København, som jeg gør af Aarhus. Og så er der også en praktisk fordel ved at bo sammen: Vi slipper for at betale 2 huslejer. Vi skal heller ikke købe til 2 gange 1 husholdninger. Det bliver i længden billigere for os begge at bo sammen. Jeg har derfor valgt i første omgang at udleje min lejlighed. I to år. Om to år vil jeg så muligvis sætte den til salg. Eller fortsætte med at udleje den.

Brug for opmagasinering i Århus

Det er ikke svært at udleje en godt beliggende lejlighed i Aarhus. Så den del af de kommende ugers opgaver er jeg ikke nervøs for. Det, der bliver lidt af et problem, bliver at sortere alle mine ting. Nogle skal til opmagasinering i Aarhus. Andre skal jeg have med mig til København. Det bliver ikke så mange ting, jeg skal have med mig. Måske vil den nye lejer gerne overtage nogle af mine ting? Det kan man ikke vide. Men under alle omstændigheder, så skal jeg have fundet et godt flyttefirma her i Aarhus, som vil transportere tingene. jeg skal have med mig til København.Helst nogen her lokalt.

Hvad skal med?

Min kæreste var her i sidste weekend. Vi talte meget om, hvilke ting jeg skal have med. Han har ikke så mange møbler. Han er meget nøjsom i sin livsstil. Men vi er helt klart enige om, at min seng skal med. Hans egen er for smal til, at to mennesker kan sove behageligt – også efter et ’ægteskabeligt’ skænderi. Min sofa skal til opmagasinering, og da jeg kun har indbyggede skabe her i lejligheden, bliver vi nødt til at købe nogle skabe eller kommoder. Mit tøj kan jo ikke blive liggende i kufferter.
De fleste af mit køkkenudstyr har jeg tænkt mig at sælge på et loppemarked. I næste uge.

Åh, jeg glæder mig som et lille barn til ikke at leve alene længere. Det bliver dejligt. Og min kæreste siger det samme. Han glæder sig også til at vi skal dele vores hverdag med hinanden.

Opmagasinering i Århus
Rul til toppen