Lån penge til regninger

Inden vi begynder, så vil jeg gerne lige slå fast, at man altid kan bruge flere penge. Det er de færreste mennesker der har så mange penge, at de ikke kan nå at bruge dem, i hvert fald på noget fornuftigt. Jeg vil ikke komme ind på, hvad jeg mener de skal bruge deres penge på, men blot at der er nogen der er bedre til at forvalte dem end andre. Det gælder for så vidt også for den almindelige dansker, når det altså kommer til forvaltningen af sin egen formue.

Privatøkonomien

Mange danskere (og mennesker i almindelighed) har problemer i deres privatøkonomi, og jeg vil mene det er et stigende problem. Manglende overblik og forståelse for at håndtere og budgettere sin egen økonomi, tvinger mange ud i dyre lån grundet forbrug og lignende. Lån penge, det er ofte deres løsning for at betale regninger, og det vil jeg mene er en ond cirkel der er svær at bryde. Lån penge til de fornuftige ting og prøv at undgå forbrugslån og andre dyre lån, for man kan altid vente et par måneder med at købe en ny iPhone. Lån billige – Låne penge hurtigt nu uden sikkerhed – online forbrugslån hos TRYGT.DK

Fornuften råder

Lån penge til de fornuftige ting, det har jeg forsøgt at efterleve, men hvad er så de fornuftige ting, og kan det ikke sagtens gå galt alligevel. Det enkle og korrekte svar, er naturligvis – JA! Lad være med at lån penge i så store summer, at man ikke kan betale sine afdrag, det siger måske sig selv, og forhåbentlig har man en rådgiver der ikke vil tillade dette. Ofte kan man godt klare afdragene nu, men hvad hvis man har et lån med variable rente, eller afdragsfrihed, det ser måske godt ud nu, men er det samme scenarie om 6 måneder. Hvad hvis du mister dit job, eller din ægtefælle gør det, har I så stadig råd?

Lån penge billigt med omtanke og sørg for at der er luft i budgettet, så man ikke er spændt alt for hårdt for. Hvad er så egentlig de fornuftige ting at lån penge til? I min optik er det alle de store ting, som de færreste mennesker kan betale kontant. Det kan være nødvendig at låne penge til en bil, et hus eller sommerhus eller andre ”store” ting.

Mit råd til jer er, at lade være med at lån penge til forbrugsgoder som du ikke kan betale kontant. Afbetalingsordninger ser måske smarte ud, når du skal have et fjernsyn, men hurtig finde du ud af, at det er en større udskrivning, end hvis du havde ventet til du havde råd. Du syntes måske et TV er en nødvendighed, og derfor SKAL du have det nu, men det betyder at du må lån penge for at købe det. Jeg skal ikke diktere hvad du bruger dine penge på, men vil blot efterlade dig med dette: Lån penge med fornuft og sæt dig ind i din økonomi før du gør det. Det gavner sig i det lange løb.

Lån penge til regninger
Rul til toppen