Puslespil går bare rent ind hos de mindste

Julen kan godt være en svær tid med alt det, der ofte skal gøres. Især indkøb af gaver kan ofte give folk sved på panden, for hvad pokker skal man lige købe. Især til dem som bare ikke ønsker sig noget. De fleste kender sikkert godt dem (det er ofte forældre), som bare ikke kan finde på noget at ønske sig og det, der står på ønskelisten, er tydeligvis noget, de har fundet på til lejligheden. Super træls når man gerne vil give folk en god gave.

Hvad, man skal give sine forældre, er der ingen bud på her, men hvis du til gengæld har en lille størrelse på listen over folk, som du skal købe gaver til, så er ideen her: et puslespil. De går bare rent ind hos de mindste.

Puslespil er bare gaveideen

Du tænker måske puslespil, arh er det ikke det der kedelige noget med alle brikkerne, som man bruger en evighed på at samle til et billede for så at pillede det hele fra hinanden igen, og jo det er det. bortset fra at de mindste slet ikke synes, at det er kedeligt. De elsker det simpelthen og intet mindre (det gør nogle lidt større størrelser altså også).

Og det er jo ikke bare sådan, at så kan man få ét puslespil. Nej for pokker da, der findes et hav af motiver og størrelser. Så der er altid et nyt puslespil lige rundt om hjørnet, der bare venter på at blive samlet. Det er en fed gave til de små, da det er noget, de kan gøre igen og igen. Og så køb det med et fedt motiv måske med noget, som de kender.