Hos Klodsmajor.dk babyudstyr finder man alt mellem himmel og jord i kategorien babyudstyr. Leder man efter alt helt lige fra legetøj, til møbler forbeholdt babyer, til tøj i bitte små størrelser, er man landet det helt rigtige sted. Produkterne hos Klodsmajor.dk henvender sig til både helt spæde baby og børn i tumlings-alderen såvel som praktisk udstyr til mor og far.

Hjemmesiden bugner af forskellige mærkevarer indenfor babyudstyr, babymøbler og babyalarmer, blandt andet Leander, Flexibath, Smallstuff og meget mere. Nemlig alle de førende mærker.

Der er mange fordele ved at handle online hos Klodsmajor.dk. Man kan sidde hjemme i sofaen med sin lille guldklump på skødet med en rangle i hånden, uden at skulle bekymre sig over at lillemanden skal tages med ud i et kæmpe stormagasin. Det behøves nemlig slet ikke! Derudover gør det vel ingenting at onlinepriser oftest er en del billigere, end priserne i de forskellige butikker.

Desuden er det lidt nemmere for de fleste at danne sig et overblik over hvilke produkter af de 2000 som Klodsmajor.dk tilbyder, der er til rådighed til hvilken pris, uden at skulle fare rundt fra ende til anden i en kæmpe babyudstyrsbutik. Når man så finder, hvad man søgte på hjemmesiden, trykker man bare ”tilføj til kurv” og betaler med sit kort og vupti! Så er det bare stille og roligt at indfinde sig med forventningens glæde, som vi kender det bedst, indtil postmanden ringer på døren og med ens spritnye, lækre og smarte babyudstyr under armen og et smil på læben.

Desværre er der dog den lille nøkke, at det ikke altid er gratis at handle online på grund af leveringsomkostningerne, men hos Klodsmajor.dk har de gjort noget så smart som at gøre ordre på over 500 kroner omkostningsfrie fragtmæssigt! Så fortvivl ej! Og skulle man alligevel ikke føle sig fristet til at spendere 500 kroner, koster det kun sølle 39 kroner at få fragtet sine varer.

Desuden er det vigtigt at vide, at hos Klodsmajor.dk er alt deres udstyr testet og afprøvet ned til mindste deltalje, og produkterne overholder selv de strengeste EU-love. De har ingen varer i sortimentet, som går på kompromis med kvaliteten, trods den fordelagtige pris.

De fleste nybagte forældre vil gøre alt for at deres nyfødte, højtelskedes barns sikkerhed er helt i top. Intet er sjældent godt nok til verdens allernyeste vidundere, men varerne hos Klodsmajor.dk er det tætteste, man kommer på noget, som nærmer sig. Så står man med maven helt fyldt op med baby og mangler alt i babyudstyr til ankomsten, så er det bare om at klappe skærmen op på sin bærbare computer og klikke ind på www.klodsmajor.dk.  og bestille alt, hvad hjertet begærer.