Tidligere var isenkram produkter som vi købte fordi de udelukkende havde en nødvendig og praktisk funktion. Den praktiske funktion har de naturligvis fortsat, men i dag er mange produkter at finde i et utrolig lækkert design, som faktisk betydet at mange produkter som tidligere blev gemt væk i et skab, ja de kan faktisk stå fremme og pynte i ethvert hjem, ja nogle af produkterne er så flotte og lækre at det faktisk vil være deciderer synd at gemme dem væk i et skab. Flotte kaffekander, fede kaffemaskiner, smarte juicepressere og blendere, ja flotte produkter er det uden tvivl nok af i dag.

Vi har alle brug for isenkram i vores hjem, det er alt fra tallerkener, kopper, glas, bestik til kaffekander og brødristere. Det er bestemt muligt at få produkter til meget billige penge, som blot opfylder en praktisk funktion, og hverken mere eller mindre. Men danskernes krav til et lækkert hjem stiger i høj grad, og derfor er det for mange ikke nok at et produkt er praktisk, men det skal også gerne være i lækkert design og i super kvalitet.

Vi betaler med andre ord gerne et større sum penge for produkter som lever op til vores forventninger, både med hensyn til design og kvalitet. Det er alt fra de rigtige tallerkener, det rigtige bestik, det rigtige kaffekande til den rigtige kaffemaskine.

Vi har intet problem med at bruge penge på produkter som primært har en praktisk funktion. Vi vil have lækre produkter, gerne fra de rigtige producenter som er for eksempel Aida, Alfi, Bodum, Cakes & Co, Eva Denmark, Gense, Georg Jensen, Herstal, Holmegaard, Hoptimister, Igrill, Jacob Jensen, Jamie Oliver, Kay Bojesen, Kähler, Le Creuset, Lene Bjerre, Menu, Nuance, OBH Nordica, Piet Hein, Pillivuyt, Poul Pava, Rikki Tikki, Rosendahl, Rosti, Royal Copenhagen, Raadvad, Scanpan, Stelton, Sødahl, Tefal, Trip Trap, Zone og Zwilling.

Tidligere måtte vi en tur i den lokale isenkrambutik for at handle disse produkter til hjemmet, men i dag vælger flere og flere at handle ting til hjemmet via de mange online butikker, som har specialiseret sig i ting til hjemmet, og det er alt fra tallerkener til lækre køkkenmaskiner. Danskernes stigende interesse og vilje til at betale for lækre produkter har betydet et boom i salg af isenkram og andet brugskunst online, og alt tyder på at denne udvikling vil fortsætte de kommende år.