Bed and Breakfast er en overnatningsmulighed, der – i princippet – giver dig en seng at sove i og noget morgenmad. Begrebet Bed and Breakfast bruges dog oftest i en bredere forståelse, og fungerer i dag som en samlet betegnelse for overnatningsmuligheder lige fra små private værelser til store lejligheder eller hele huse. Morgenmad er tit enten inkluderet i prisen eller kan købes på stedet, mens man andre steder selv skal sørge for morgenmad. Oftest er et Bed and Breakfast privat, men Bed and Breakfast værelser kan også være drevet af et firma, og således næsten ligne et lille hotel. Bed and breakfast i Danmark har utroligt mange fordele, hvilket du kan læse nærmere om her.

Fordele ved bed and breakfast i Danmark

Hvis du er træt af, at give overbetalte hoteller en masse penge for en service, som du egentlig hverken har lyst til eller brug for, så er løsningen bed and breakfast. Her får du nemlig kun det, som du egentlig har brug for – bare meget billigere end hotel, hvor du skal betale for en masse service.  En anden fordel ved bed and breakfast er, at de er tilgængelige overalt – også der, hvor man ikke lige forventer det. Hvis du skal overnatte billigt, og eventuelt langt ude på landet, så er bed and breakfast altså ideelt!

Så er du er træt af tykke russere, der opfører sig uhøfligt og fylder det hele på dine charterferier og er du også træt af middelmådig mad, og overfladisk service? Så tag i stedet på bed and breakfast i Danmark.  Her får du bl.a. god med og traditionel god dansk service. Desuden er der en række spændende aktiviteter, hvilket betyder, at du aldrig kommer til at kede dig, uanset hvor lang tid du er på bed and breakfast i Danmark.