Asian Handicap?

Jeg  skal være den første til at indrømme, at jeg fatter uendeligt lidt, når det handler om alle de mange muligheder, der findes for at spille online for penge – og for at vinde penge. Jeg kan til nød finde ud af at købe en lynlotto og sådan noget, men alt det andet? Ikke det fjerneste. Det kan min søn på 27 til gengæld finde ud af, og han har enten en heldig hånd eller også er han bare dygtig. Han tjener faktisk mange penge på at spille odds og den slags på nettet.

Forleden sad han ved computeren og puslede med nogle indsatser, og hans kammerat sad ved siden af. De blev enige om at spille “Asian Handicap”.

Spiller I med handicappede asiater?

Ja – det røg altså ud af munden på mig, og de blev begge helt stille et øjeblik, før de begyndte at skrupgrine. Min søns kammerat skulle til at begynde at forklare mig om, hvad Asian Handicap går ud på, men min søn bremsede ham med en forklaring om, at det ville jeg alligevel ikke forstå. Den lømmel 🙂

Nå, men jeg var jo alligevel nysgerrig, så senere søgte jeg lidt efter det og fandt denne hjemmeside: https://asianhandicap.dk/

Ikke noget med asiater at gøre

Nå ja… Det havde jo så altså ikke noget med hverken asiater eller handicappede at gøre. Jeg følte mig lidt til grin, men jeg lærte da lidt alligevel.

Ikke at jeg blev så voldsomt meget klogere, for som tidliger enævnt er alt det odds og matematik altså en lukket verden for mig. Begreber som hele handicaps, halve handicaps og sågar kvarte handicaps kan jeg slet ikke vride min hjerne rundt om.

Jeg fandt dog ud af, at for de mennesker, der spiller og kan hitte ud af Asian Handicap, er der masser af muligheder for større gevinster – og for flere gevinster.

Uanset hvad: At spille Asian Handicap er for dem, der kan gennemskue systemet, og selv med mit IT kørekort må jeg give fortabt. Kender du til det?

Asian Handicap?
Rul til toppen