Der er mange måder at bruge smykker, farver og forskelligt tilbehør til at understrege din stil og dit look. Vi har her set på de vigtigste, og du får altså også lige et fif med på vejen til en ualmindeligt flot og sjov måde at spare penge op på!

 

 • Afbalancer dine smykker.
  Hvis du har et par store øreringe på, så sæt dem ikke sammen med en prangende halslæde. Dit look vil være mere afbalanceret, hvis du sætter det sammen med en diskret halskæde – eller slet ingen halskæde for at lade øreringe komme til deres ret. Tænk altid på størrelsen af dine smykker, når du sætter dem sammen. Lad altid et smykke være stjernen og de øvrige smykker komplimenterende.
 • Lad metaller være gennemgående.
  Har du for eksempel et Tissot ur i sølv på med blå detaljer, så lad dine øvrige smykker være i sølv også. Passer det til, at de også har blå detaljer, så er det fint – blot det ikke overgøres. Tissot Ure har mange smykkeure i både guld og sølv og med detaljer og farver.
 • Smykker og tilbehør kan fremhæve dine gode sider.
  Det rigtige tilbehør giver dig mulighed for at vise dine bedste sider frem. For eksempel kan store runde øreringe vise dine kindben,  høje hæle kan få dine ben til at se længere ud,  et tørklæde, der matcher dine øjne, kan få dem til at se mere strålende ud, og en spinkel halskæde kan fremvise dit kraveben.
 • Brug makeup som et tilbehør.
  Vælg farver i din makeup, der matcher dit outfit. Du kan også bruge kunstige øjenvipper, farver på dine negle, briller, hair extensions m.m.
 • Solbriller kan også være et tilbehør.
  Der findes mange solbriller i forskellige farver og former. De kan også bruges som en del af et outfit til at skabe en mere dramatisk effekt. For eksempel Tom Ford har solbriller formet som katteøjne.

Sparegrise i lækkert design

Som med det meste andet, Georg Jensen rører ved, er også deres to ualmindeligt lækre sparegrise en æstetisk nydelse at se på – og så er der pludselig et ekstra incitament for at spare op, ikke?

Vi har fundet disse to hos firmaet Brodersen+Kobborg:

Miniphant

Moneyphnat