Garderobe til store piger

Det behøver ikke at være svært at sammensætte en god plus size garderobe – det er det i alle fald ikke, hvis du følger disse tips og tricks:

 

 

  1. Skil dig af med alt det tøj, der ikke giver dig figur. Stil dig ikke tilfreds med for eksempel kjoler eller bukser, der er for store. For stort tøj skjuler dine fortrin. Gør i stedet for noget for at fremhæve dine fortin og skjule de ting, du ikke er helt så tilfreds med. Mange gange gør for stort tøj faktisk det, at det får dig til at se større ud.
  2. Prøv at købe tøj online. Der er tit et større udvalg, end der er i butikkerne. Og kender du til mærker, du kan lide, er det endnu nemmere. Jeg køber selv Rieker, One Two og Bessie hos butikken her: https://butikrikke.dk/
  3. Undgå store motiver. Først og fremmest har dit tøj print, så undgå et helt outfit af print – hav blot for eksempel en top eller en nederdel med print – ikke begge (undtagen selvfølgelig, hvis det er en kjole eller tunika). Er du ikke så høj, så nøjes med tøj med et lille print. Højere kvinder kan bedre komme afsted med større print.
  4. Så er der det inderst inde. Vidste du, at helt op til 75% af alle kvinder bruger ikke den korrekte størrelse BH? En velsiddende BH kan gøre hele forskellen på, hvordan dit tøj sidder. Den skal også være behagelig at have på, så stropperne ikke gnaver ind i huden. Gå til en undertøjsbutik, og få dine bryster etc. målt, så du kender din størrelse. Køb naturligvis en BH der, som tak for hjælpen, så kan du altid købe dine øvrige BH’er andre steder, hvis du vil eller på nettet.
  5. Hæng dig ikke i størrelsen på tøjet. Der kan være forskel på fra mærke til mærke, hvilken størrelse du er. Gå i stedet efter, at tøjet har det rigtige fit, så betyder det ikke noget, hvilken størrelse det er.
  6. Sort er ikke nødvendigvis den bedste farve til plus size. Find i stedet farver, der komplimenterer din hudtone. Et godt outfit er mest et outfit, hvor fittet er flatterende til din facon, og som fremhæver dine fortrin.
  7. Find bukser og jeans, der passer til din facon. Hvis du har brede hofter eller bagdel, så gå efter bukser eller jeans, der går lidt ud forneden. Det er med til at skabe balance. Sæt dem sammen med for eksempel sko med høje hæle – det får dine ben til at se længere ud.
  8. Har du en kort overkrop og er plus size, så undgå toppe, jakker og sweatre, der er lavet til at gå under hofterne. Det får din krop til at synes kortere. Gå i stedet efter noget, der går netop til hoftebenet. Det vil få dine ben til at se længere ud. Så de lange sweatre og jakker er til de mere høje kvinder.
  9. Accepter din krop, som den er, og klæd dig efter det. Uanset, om du planlægger at tabe vægt, skal du klæde dig efter, som din krop er lige nu. Find beklædning, der får dig til at føle dig godt tilpas.
  10. Endelig er der smykker, bælter, sko etc. Det rette tilbehør kan være det, der fuldender et outfit. Vær dog forsigtig med ikke at bruge for meget. Find noget, der komplimenterer det, du har på, og som passer sammen. Har du for eksempel en halskæde på, der er fremtrædende, så brug mere underspillede øreringe og armbånd med det – eller måske ikke noget andet. En flot taske kan også være det, der bærer et outfit, hvis den passer med det, du har på.

Hvis du kan bruge mine ideer og forslag til en garderobe til dig, der er rund, er jeg bare glad. Lad mig slutte med et link til det bedste og mest lækre tøj til runde piger 🙂

Garderobe til store piger
Rul til toppen