Fodboldgolf er sjovt

Fodboldgolf er den perfekte underholdning til dig og dine venner, dit fodboldhold, eller din familie, hvis den altså kan lide at være aktiv. Alle kan være med uanset niveau, og fodboldgolf har den perfekte balancegang imellem konkurrence og underholdning.

Hvis man er en større gruppe på mere end 5-6 mand, så kan man med fordel dele sig op i mindre grupper og eventuelt spille de forskellige baner i forskellig rækkefølge. På den måde kan du også sammensætte de forskellige hold en smule efter niveau og sørge for, at alle har det sjovt.

Derfor er fodboldgolf fedt

Fodboldgolf er fedt, fordi det er en alternativ sportsgren. Ikke mange kender til den, og selvom man er vant til at spille fodbold i sin hverdag, så kan det godt være svært at få bolden i hul. Fodboldgolf er som navnet selvfølgelig antyder en blanding imellem fodbold og golf.

Det vil sige, at man har en golfbane lignende bane med anderledes huller, og så spiller man med en fodbold, der sparkes fra jorden af. Derfor er det det perfekte spil for dig og dine fodboldvenner eller drengene i din familie. Det er nemt at føre regnskab over, hvor mange spark hver spiller bruger, og derfor kan der altså i sidste ende udråbes en vinder.

Fodboldgolf er sjovt
Rul til toppen