Billig emballage

Det var en af mine faste kunder, der i dag besøgte mig i min forretning, som er en papirvarehandel, der har både virksomheder og private kunder. Den pågældende kunde er guldsmed her i byen, og han har gennem mange år købt næsten alle sine papirvarer hos mig, så vi kender efterhånden hinanden ret godt.

Han fortalte, at han for nylig var løbet ind i et problem med, at hans hidtidige leverandør af de små papæsker, som guldsmede ofte bruger til at emballere smykker, havde valgt at nedlægge firmaet, så nu var guldsmeden på jagt efter en ny leverandør.

Gode eksempler

Det var naturligvis en opgave, jeg gerne ville påtage mig, og jeg har flere leverandører, som producerer den slags emballage og tilbyder dem med påtrykte firmanavne og logoer. Jeg gav guldsmeden nogle priseksempler, og dem var han faktisk ganske tilfreds med. Jeg fik faktisk indtryk af, at mine priser var lavere end dem, han hidtil havde betalt for de små æsker.

Så jeg fik en ordre på et pænt stort antal æsker i forskellige størrelser.

Han havde også et andet problem, for han havde for ikke så længe siden oplevet, at en kunde havde mistet et guldkæde, som havde været til reparation. Guldsmeden havde som så mange gange tidligere lagt den reparerede kæde i en af de små papæsker, som så blev lagt ned i en prøvepose og sendt med posten til kunden.

Der var så sket det, at prøveposen nok havde været udsat for en temmelig hårdhændet behandling, for der var i hvert fald gået hul på den, og den lille papæske var faldet ud og helt forsvundet, så guldsmeden måtte give kunden en ny kæde.

Prøveposer

Så nu ville han høre, om man kan få prøveposer i et kraftigere materiale, der bedre kan modstå de påvirkninger, forsendelserne bliver udsat for undervejs. Det kan man for så vidt godt, men jeg anbefalede nu guldsmeden en mere sikker løsning til de forsendelser af smykker, som han har en hel del af.

Jeg foreslog ham at gå over til at bruge boblekuverter ( se her ) i stedet for prøveposer, for jeg forestiller mig, at det er de skarpe hjørner på de små papæsker, der slider hul på en almindelig prøvepose, så indholdet kan falde ud. Boblekuverter er langt bedre egnet til at klare sådan et slid fra skarpe hjørner, fordi de luftfyldte bobler er i stand til at forhindre, at der bliver slidt hul på selve kuverten, der i øvrigt også er lavet af en temmelig modstandsdygtig type papir.

Sådan en løsning med boblekuverter er nok en anelse dyrere end at bruge almindelige prøveposer, men til gengæld er det så godt som sikkert, at guldsmeden ikke igen kommer til at opleve en situation, hvor et eller andet smykke går tabt, så han skal have udgifter til at erstatte smykket.

Guldsmeden var enig med mig i, at de ret få ører, det handler om pr. forsendelse, er godt givet ud, så han valgte at købe en pakke med boblekuverter til sine forsendelser. Og nu håber jeg selvfølgelig, at det også viser sig at være en brugbar løsning.

Billig emballage
Rul til toppen