Berliner Luft igen

Jeg glæder mig virkeligt til, at flyselskaberne finder en løsning på, hvordan de fremover skal transportere passagerer. Al den tale om, at hver rækkes midtersæde skal forblive tomt, er vist en storm i et glas vand. Hvis man ser realistisk på det, så kan det ikke betale sig for flyselskaberne at flyve med 30% færre passagerer. Det ved vi godt. Spørgsmålet er bare, at vi ikke ved, hvad de vil vælge at gøre. Vi ved, at de gerne vil forblive på vingerne. Kan det lade sig gøre? Man hører jo om gevaldige tabte summer, de har lidt.

Priser på flybilletter?

Jeg tror generelt ikke, at det bliver muligt at finde billige flybilletter længere. Jeg tror, at det bliver meget dyrere at finde flybilletter til fx Berlin.

Selv havde vi fundet flybilletter til Tel Aviv, men vi valgte at afbestille dem. Vi har ikke fået vores penge tilbage endnu, og jeg er meget i tvivl, om vi nogensinde får dem. Der er jo meget snak om et eller andet nyt voucher-system, der gælder i et år. Og sandt at sige, så tænker jeg ikke, at vi kommer ud at rejse i de næste mange måneder. Desværre.

Hvad sker der i fremtiden mon?

Vi ville jo gerne have nydt en lækker ferie nede i det østligste Middelhav. Måske bliver det til næste år. Hvis det skal være på den måde, ja, så må det være sådan. Kan jeg gøre noget? Tænker ofte, at hvis vi kan bruge den voucher til næste år, så vil det være en gevinst for os. Til den tid vil priserne på flybilletter sikkert være steget så meget, at det bliver totalt umuligt for os at kunne betale dem.

Gad vide, om der vil være flyselskaber med lavprisbilletter til stede om et år, når vi kan rejse igen? Hvor billige vil deres flybilletter være i forhold til den pris, de reklamerer med i dag?

Berliner Luft igen
Rul til toppen